ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ ВИПУСКНИХ КУРСІВ З МЕДСЕСТРИНСТВА В СІМЕЙНІЙ МЕДИЦИНІ - Kuzyk, Z. V.; Prunchak, N. I. (Медсестринство, 2019)
У статті проведено аналіз готовності студентів за спеціальністю «Сестринська справа» до самостійної практичної роботи на основі результатів анонімного анкетування випускників медичного коледжу. Відзначено роль постійної самоосвіти в подальшому професійному зростанні, оцінено особливості підготовки студентів IV курсів за спеціальністю «Сестринська справа».