СТАН, ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ ПАЛІАТИВНОЇ ТА ХОСПІСНОЇ ДОПОМОГИ В УКРАЇНІ - Savka, H. V. (Медсестринство, 2019)
У статті висвітлено та проаналізовано стан, проблеми і перспективи впровадження паліативної та хоспісної допомоги в Україні.