СУЧАСНИЙ АЛГОРИТМ МЕДСЕСТРИНСЬКОГО ДОГЛЯДУ ЗА ХВОРИМИ НА БРОНХІАЛЬНУ АСТМУ - Liakh, V. I.; Liakhovych, R. M.; Doroshenko, B. V.; Kitsak, Ya. M. (Медсестринство, 2019)
У статті розглянуто проблему широкого поширення захворювань дихальної системи, а саме – бронхіальної астми. Окрім етіології, клінічного перебігу, також висвітлено особливості сучасної діагностики та лікування цієї нозології на основі поглибленого аналізу наукових та інших літературних даних стосовно особливостей перебігу цього захворювання, особистого спілкування та спостереження за окремою пацієнткою розробити власний алгоритм комплексного медсестринського догляду за хворими з цією патологією.