ПРОБЛЕМА БУЛІНГУ В МЕДИЧНИХ ЗАКЛАДАХ УКРАЇНИ - Slipchenko, O. S.; Haliyash, N. B. (Медсестринство, 2019)
У статті порушено проблему необхідності дослідження та висвітлення проблеми булінгу в медичних закладах України, адже створення позитивної психологічної атмосфери у колективах може сприяти підвищенню рівня надання медичної допомоги пацієнтам.