90-РІЧЧЮ КІРОВОГРАДСЬКОГО МЕДИЧНОГО КОЛЕДЖУ ІМ. Є.Й. МУХІНА ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ - Goot, T. M. (Медсестринство, 2019)
У статті наведено основні питання, що розглядались на регіональній науково-практичній конференції в рамках підготовки до ювілею навчального закладу стосовно паліативної та хоспісної допомоги інкурабельним хворим.