МЕТОДИ ЛІКУВАННЯ ОЖИРІННЯ У ПІДЛІТКІВ - Artemenko, A. S.; Naumova, L. V. (Медсестринство, 2019)
У статті висвітлено особливості лікування ожиріння у підлітків. Проаналізовано принципи дієтотерапії, гіпнозу та оперативних втручань щодо корекції цього стану. Розглянуто основні моменти, на які необхідно звернути увагу під час лікування підліткового ожиріння.