ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ В ПІДЛІТКОВОМУ ВІЦІ – ЗАПОРУКА ЗБЕРЕЖЕННЯ ЗОРОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ НАЦІЇ - Bohdanets, I. O.; Petrenko, N. V. (Медсестринство, 2019)
У статті наведено результати анкетування студентів щодо способу їх життя та виявлення можливих чинників, які погіршують стан їх здоров’я.