ОЦІНКА ЯКОСТІ ЖИТТЯ ПАЛІАТИВНИХ ПАЦІЄНТІВ ОДЕСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНО ЗНАЧУЩИХ ХВОРОБ ЗА СИСТЕМОЮ EuroQol-5D-5L - Slobodenyuk, K. M.; Bob, A. O.; Ermakova, N. O. (Медсестринство, 2019)
Вивчено якість життя пацієнтів із туберкульозом у поєднанні з ВІЛ/СНІДом на базі паліативного відділення Комунального некомерційного підприємства «Одеський обласний центр соціально значущих хвороб» за системою EuroQol-5D-5L.