ВПЛИВ МУЗИЧНОЇ ТЕРАПІЇ НА ЗМЕНШЕННЯ ІНТЕНСИВНОСТІ БОЛЮ ПІСЛЯ ОПЕРАційНОГО ВТРУЧАННЯ У ДІТЕЙ - Ivanovych, Y. V.; Kinash, M. I. (Медсестринство, 2018)
У статті подано результати спостережень впливу музичної терапії на вираження інтенсивності післяопераційного болю у дітей. Проаналізовано інформацію про вплив музичної терапії як одного з нефармакологічних методів лікування болю.