ПАРАМЕТРИ ЯКОСТІ ЖИТТЯ У ХВОРИХ НА ГІПЕРТОНІЧНУ ХВОРОБУ ІІ СТАДІЇ - Shomodi, Z. S.; Venher, O. P. (Медсестринство, 2018)
У статті викладено сучасні дані щодо визначення параметрів якості життя у хворих на гіпертонічну хворобу ІІ ступеня та їх гендерні особливості.