СУЧАСНІ МЕТОДИ РЕАБІЛІТАЦІЇ ХВОРИХ іЗ ЗАКРИТОЮ ТРАВМОЮ КОЛІННОГО СУГЛОБА - Novikova, P. P. (Медсестринство, 2018)
У статті висвітлено основні принципи застосування методів реабілітаційного лікування хворих з ушкодженнями колінного суглоба. Значну увагу приділено методології проведення медичної реабілітації у лікарняний та післялікарняний періоди.