ПОТРЕБА НАСЕЛЕННЯ В ПАЛІАТИВНІЙ ДОПОМОЗІ НА ПРИКЛАДІ БЕРИСЛАВСЬКОГО ГОСПІТАЛЬНОГО ОКРУГУ - Ivanchuk, O. V.; Bob, A. O. (Медсестринство, 2018)
Паліативна допомога набуває великого значення в системі охорони здоров’я. Під впливом зростання кількості тяжкохворих та інкурабельних осіб виникає необхідність розвитку та вдосконалення паліативної допомоги на території України. Покращення стану паліативної та хоспісної допомоги залишається пріоритетним у покращенні якості життя всього населення.