ЗВ’ЯЗОК РОЗВ’ЯЗАННЯ ПРОБЛЕМИ ВАЖКОВИХОВУВАНОСТІ ПІДЛІТКІВ ІЗ РОБОТОЮ МЕДИЧНОЇ СЕСТРИ - Morvaniuk, V. Yu. (Медсестринство, 2018)
У статті висвітлено результати аналізу наукових поглядів видатних педагогів із проблеми важковиховуваних підлітків. Відображено зв’язок розв’язання проблеми важковиховуваності підлітків із роботою медичної сестри.