СИНТЕЗ ФІЛОСОФІЇ ТА МЕДИЦИНИ: ВИНИКНЕННЯ БІОЕТИЧНИХ ПРОБЛЕМ у МЕДИЦИНІ, АНАЛІЗ ФІЛОСОФІЇ ТА МЕДИЦИНИ НА ОСНОВІ ЇХ СПІВПРАЦІ І ВЗАЄМОЗБАГАЧЕННЯ - Popovych, Y. M. (Медсестринство, 2018)
У статті розглянуто новий синтез філософії та медицини, пов’язаний із теоретизацією медицини і виникненням цілого спектра біоетичних проблем.