СЕСТРИНСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ ПРИ ВИХОДЖУВАННІ НЕДОНОШЕНИХ ДІТЕЙ: СУЧАСНІ ПІДХОДИ - Shylo, K. A. (Медсестринство, 2018)
У статті проаналізовано сучасні підходи до сестринської діяльності при виходжуванні недоношених дітей.