ОСОБЛИВОСТІ СЕСТРИНСЬКОГО ДІАГНОЗУ В КЛІНІЦІ НЕДОНОШЕНИХ НОВОНАРОДЖЕНИХ - Ustyantseva, O. V.; Luchyshyn, N. Yu. (Медсестринство, 2018)
У статті проаналізовано характеристики медсестринського діагностичного пошуку в процесі надання медичної допомоги передчасно народженим дітям.Сестринський догляд дозволяє покращити оцінювання стану недоношеної дитини, вдосконалити догляд та мінімізувати стрес.