ПРОФІЛАКТИКА ВНУТРІШНЬОЛІКАРНЯНИХ ІНФЕКЦІЙ У ВІДДІЛЕННЯХ ХІРУРГІЧНОГО ПРОФІЛЮ - Romanenko, I. I. (Медсестринство, 2018)
У статті розглянуто питання профілактики внутрішньолікарняних інфекцій у відділеннях хірургічного профілю. Висвітлено основні аспекти проведення профілактичних заходів щодо попередження виникнення внутрішньолікарняних інфекцій, а також боротьба з ними.