ПОШИРЕНІСТЬ СИНДРОМУ ЕМОЦІЙНОГО ВИГОРАННЯ У МЕДИЧНОГО ПЕРСОНАЛУ І ФАКТОРИ, ЯКІ СПРИчинЯЮТЬ ЙОГО РОЗВИТОК - Golovenko, H. V.; Sopel, O. M. (Медсестринство, 2018)
У статті проаналізовано поширеність синдрому професійного вигорання в Україні та за її межами, а також фактори, що спричиняють виникнення даного захворювання.