ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В РЕФОРМУВАННІ ОХОРОНИ ЗДОРОВЯ ЧЕРЕЗ ПРИЗМУ МЕДСЕСТРИНСТВА - Lytvynova, O. N.; Demus, R. A. (Медсестринство, 2018)
У статті визначено головні проблеми інноваційної діяльності сучасної ідеології управління середньою ланкою системи охорони здоровʼя в умовах реформування системи.