ПРОБЛЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ У МЕДИЧНОМУ КОЛЕДЖІ - Davydchuk, M. A. (Медсестринство, 2018)
У роботі проаналізовано зміст і сутність поняття «самостійна робота студентів». Визначено її основні функції та проблеми впровадження у контексті навчально-виховного процесу медичного коледжу. Виокремлено перспективи подальшого наукового пошуку.