ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ МЕДИЧНИХ СЕСТЕР ДО ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖУВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ З ВАЖКОВИХОВУВАНИМИ ПІДЛІТКАМИ - Melnychuk, I. M.; Morvaniuk, V. Yu. (Медсестринство, 2018)
У статті висвітлено питання запровадження інноваційних методів у роботу медичних сестер для організації оптимальної взаємодії з важковиховуваними підлітками з метою продуктивного впливу на них у напрямі підготовки до здоров’язбережувальної діяльності.