ПРОБЛЕМИ ХОСПІСНОЇ ТА ПАЛІАТИВНОЇ МЕДИЦИНИ В УКРАЇНІ ТА ХЕРСОНСЬКІЙ ОБЛАСТІ - Shevchenko, A. O. (Медсестринство, 2018)
У статті проаналізовано основні проблеми хоспісної та паліативної медицини як в Україні в цілому, так і в Херсонській області зокрема. За цих умов належна фахова підготовка медичних сестер є вкрай важливим завданням. У подальших дослідженнях доцільно розробити біоетичні та методичні засади підготовки медичних сестер для роботи у галузі хоспісної допомоги.