ІННОВАЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ В ОСВІТНІХ ЗАКЛАДАХ З ІНКЛЮЗИВНОЮ СКЛАДОВОЮ У ВНЗ І–ІІ РІВНІВ АКРЕДИТАЦІЇ - Lytvynova, O. N.; Stadnitskaya, I. R. (Медсестринство, 2018)
У статті показано інноваційні форми управління у ВНЗ І–ІІ рівнів акредитації із певною інклюзивною часткою.