ОТРУЄННЯ ДИКОРОСЛИМИГРИБАМИ: ПРИЧИНИ, ДІАГНОСТИКА, КЛІНІЧНІ ПРОЯВИ ТА ЛІКУВАННЯ. СУЧАСНІ АСПЕКТИ. - Lokay, B. A.; Tsyhankova, S. V. (Медсестринство, 2018)
У статті розглянуто питання епідеміології, клініки та основних принципів лікування гострих отруєнь дикорослими грибами. Наведено дані щодо захворюваності отруєння грибами в Україні за останні роки.