ВПЛИВ РЕАБІЛІТАЦІЙНОЇ ПРОГРАМИ НА ЯКІСТЬ ЖИТТЯ У ПАЦІЄНТІВ іЗ БРОНХІАЛЬНОЮ ОБСТРУКЦІЄЮ РІЗНОГО ГЕНЕЗУ - Horodetskyy, V. Ye.; Kvasha, T. M. (Медсестринство, 2017)
У статті проаналізовано впливу реабілітаційної програми на якість життя у пацієнтів із бронхіальною обструкцією та роль медичної сестри у проведенні опитувань пацієнтів даної групи.