НАЙБІЛЬШ ПОШИРЕНІ ТОКСИЧНІ СИНДРОМИ, ЩО ВИНИКАЮТЬ ПРИ ОТРУЄННІ ДИКОРОСЛИМИ ОТРУЙНИМИ ТА УМОВНО ЇСТІВНИМИ ГРИБАМИ - Lokay, B. A.; Tsyhankova, S. V. (Медсестринство, 2017)
У статті розглянуто питання епідеміології, клініки та основних принципів лікування гострих отруєнь дикорослими грибами. Наведено дані щодо захворюваності гострими отруєннями дикорослими грибами серед пацієнтів, які перебували на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії Комунальної установи «Міська клінічна лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги м. Запоріжжя».