ОСОБЛИВОСТІ ПІДГОТОВКИ МЕДИЧНИХ СЕСТЕР З ПАЛІАТИВНОЇ ТА ХОСПІСНОЇ ДОПОМОГИ В УКРАЇНІ ТА ПОЛЬЩІ - Buhaevska, N. A.; Reha, N. I. (Медсестринство, 2017)
Предмет «Паліативна медицина» охоплює засвоєння комплексу медичних, соціальних, психологічних та духовних заходів, спрямованих на поліпшення якості життя пацієнтів, які мають невиліковну хворобу та обмежений прогноз життя, а також членів їхніх сімей. У статті проведено аналіз підготовки магістрів медсестринства. Порівняно особливості викладання паліативної медицини в Україні та Польщі.