ПСИХОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА. СИНДРОМ ПРОФЕСІЙНОГО ВИГОРАННЯ - Liashok, O. M. (Медсестринство, 2017)
У статті висвітлено професійну діяльність медичних працівників, які надають паліативну допомогу пацієнтам, пов’язаними із психоемоційними навантаженнями і супроводжується впливом емоційно негативних факторів, що призводять до синдрому професійного вигорання.