ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ПРОФЕСІЙНО ВАЖЛИВИХ ПСИХОЛОГІЧНИХ ЯКОСТЕЙ МАЙБУТНІХ МЕДИЧНИХ СЕСТЕР - Zadyraka, L. V. (Медсестринство, 2017)
У статті наведено психолого-педагогічні чинники впливу на професійну та особистісну підготовку майбутніх медичних сестер і надані методичні рекомендації, спрямовані на розвиток їх професійно важливих психологічних якостей.