ОЦІНКА ВПЛИВУ КЛІМАТУ НА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ - Rudenko, O. V.; Bohuta, Yu. H.; Myalyuk, O. A.; Marushchak, M. I. (Медсестринство, 2017)
У статті показано вплив клімату і його коливань на здоров’я людини. Вcтановлено вплив всіх чинників кліматоутворення на організм здорової та хворої людини. При цьому здоров’я населення залежить від здатності організму адаптуватися до умов навколишнього соціально-екологічного і технічного середовища.