РОЛЬ МЕДСЕСТРИ В ПРОФІЛАКТИЦІ ТУБЕРКУЛЬОЗУ СЕРЕД БАТЬКІВ ДІТЕЙ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ - Perepelytsia, A. V. (Медсестринство, 2017)
У статті розглянуто актуальну проблему дитячої захворюваності населення України на туберкульоз. Проаналізовано сучасну ситуацію з профілактичних методів туберкульозу в закладах освіти. Акцентовано увагу на необхідності залучення медичної сестри до підвищення рівня знань батьків дітей молодших класів із метою вдосконалення профілактики туберкульозу на етапі попередження та виявлення захворювання.