ПІДГОТОВКА НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ ДО ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ ТА ВПЛИВ ЇЇ ЗАСТОСУВАННЯ НА ЯКІСТЬ ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ - Pоpоvа, O. V. (Медсестринство, 2017)
У статті проаналізовано основні етапи проведення практичних занять в медичних навчальних закладах І рівня акредитації та їх методичне забезпечення. Якість знань студентів залежить від різноманітних методів навчання і контролю.