ХАРЧУВАННЯ МОЛОДІ УКРАЇНИ В УМОВАХ СУЧАСНОСТІ - Oksytenko, O. V. (Медсестринство, 2017)
У статті висвітлено проблеми раціонального харчування, з якими стикається молодь України, та методи, які допомогають вирішенню цієї актуальної проблеми.