ІНДИВІДУАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ СТАНОВЛЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ МЕДИЧНИХ СЕСТЕР - Zadyraka, L. V. (Медсестринство, 2017)
У статті здійснено теоретичний аналіз впливу індивідуальних особливостей майбутніх медичних сестер на професійне становлення та розвиток професійноважливих характеристик особистості для самореалізації в майбутній професії.