ЧЕМПІОНАТИ БРИГАД ШВИДКОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ЯК СКЛАДОВА ЄДИНОЇ СИСТЕМИ НАДАННЯ ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ В УКРАЇНІ: ДОСЯГНЕННЯ І ПЕРСПЕКТИВИ - Hudyma, A. A.; Krekhovska-Lepyavko, O. M.; Kohun, Yu. M.; Lokay, B. A.; Reha, N. I. (Медсестринство, 2016)
Національні чемпіонати швидкої медичної допомоги мають вагоме значення для вдосконалення рівня теоретичних знань і практичних навичок, аналізу проблем служби, визначення напрямків їх вирішення, започаткування міжнародного співробітництва.