СУЧАСНИЙ СТАН МЕДСЕСТРИНСЬКОГО ПРОЦЕСУ (ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ) - Kabantsova, A. V. (Медсестринство, 2015)
У статті висвітлено літературні дані щодо ролі медичної сестри загальної практики в охороні здоров’я на сучасному етапі. Розвиток суспільства ставить нові вимоги до професії медсестри. Сьогодні формується якісно новий підхід до медсестринської допомоги, який базується на здійсненні медсестринського процесу.