РОЛЬ НАУКОВО-ДОСЛІДНОЇ РОБОТИ В ПРАКТИЧНОМУ НАВЧАННІ СТУДЕНТІВ - Mazur, P. Y.; Stadnyuk, L. I.; Kolotylo, N. P. (Медсестринство, 2015)
У статті обгрунтовано важливість та подано методи проведення науково-дослідної роботи студентів медичного училища. Проводячи пошуково-дослідну роботу, студенти отримують попередню соціалізацію фахової підготовки, активно готуються до майбутньої професійної діяльності.