ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ СЕСТРИНСЬКОЇ СПРАВИ В УКРАЇНІ (ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ) - Voronenko, Y. V.; Chernyshenko, T. I.; Shehedyn, M. B. (Медсестринство, 2015)
У статті висвітлено основні етапи розвитку медсестринства в Україні з часів Київської Русі аж до сьогодні.