РОБОТА МЕДИЧНИХ СЕСТЕР В УМОВАХ РОЗПОВСЮДЖЕННЯ ВІЛ-ІНФЕКЦІЇ - Fedortsi, O. S. (Медсестринство, 2015)
У статті висвітлено причини стрімкого поширення ВІЛ-інфекції в Україні, зокрема в Дніпропетровській області, і проблеми, з якими стикаються медсестри під час надання медичної допомоги ВІЛ-інфікованим пацієнтам.