ЛІКУВАЛЬНА ФІЗКУЛЬТУРА ЯК ОСНОВНИЙ ЕЛЕМЕНТ РЕАБІЛІТАЦІЇ ПРИ РІЗНИХ ЗАХВОРЮВАННЯХ ШЛУНКА - Buhrymenko, O. V. (Медсестринство, 2015)
Одним із найефективніших методів реабілітації є лікувальна фізкультура, їй відводиться майже 50 % від всієї реабілітації і відіграє значну роль при комплексному лікуванні хвороб органів травлення.