СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНІ АКЦЕНТИ ФОРМУВАННЯ ОСОБИСТОСТІ МЕДСЕСТРИ В УМОВАХ КОЛЕДЖУ - Lytvynova, O. N.; Khutoryanska, M. O.; Yastremska, S. O. (Медсестринство, 2015)
У статті акцентується увага на вихованні у медсестер таких невід’ємних рис характеру, як емпа- тія, доброта, співчуття, совісність, гідність, відповідальність, які повинні червоною ниткою проходити через всю систему підготовки медичної сестри.