ВИКОРИСТАННЯ РІЗНИХ ВИДІВ МАСАЖУ ПРИ НЕЙРОЦИРКУЛЯТОРНІЙ ДИСТОНІЇ У МЕДСЕСТРИНСЬКІЙ ПРАКТИЦІ - Babinets, L. S.; Babinets, M. N. (Медсестринство, 2015)
У статті розглянуто загальні особливості впливу різних видів масажу в пацієнтів із нейроциркуляторною дистонією у медсестринській практиці.