РОЛЬ ВОЛОНТЕРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ПОДОЛАННІ ДЕПРЕСИВНИХ СТАНІВ У ПАЦІЄНТІВ ХОСПІСУ - Strubitska, N. Y. (Медсестринство, 2015)
У статті досліджено рівень депресії в пацієнтів хоспісу та діяльність волонтерів при наявності депресивних станів у паліативних пацієнтів.