ПРОБЛЕМИ ЗДОРОВ’Я СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ - Trotsiuk, N. V. (Медсестринство, 2015)
У статті міститься теоретичний аналіз понять «здоров’я», «здоровий спосіб життя», проаналізовано показники здоров’я студентської молоді.