ДОГЛЯД ЗА ХВОРИМ З ІМПЛАНТОВАНОЮ СИСТЕМОЮ ПОСТІЙНОГО ВЕНОЗНОГО ДОСТУПУ (ПОРТОМ) ТА ВИКОНАННЯ МЕДИЧНИХ МАНІПУЛЯЦІЙ - Zaporozhets, T. M. (Медсестринство, 2015)
У даній статті описано один із сучасних методів венозного доступу для інкурабельних хворих та наведено медсестринський алгоритм роботи та догляду за імплантованими системами постійного венозного доступу (портами).