ОСОБЛИВОСТІ РОБОТИ «ШКОЛИ ДІАБЕТИКА» НА БАЗІ ТЕРАПЕВТИЧНОГО ВІДДІЛЕННЯ САМБІРСЬКОЇ ЦЕНТРАЛЬНОЇ РАЙОННОЇ ЛІКАРНІ - Kazan, I. V.; Mazur, I. P. (Медсестринство, 2015)
У статті наведеш основні принципи функціонування «Школи діабетика» на базі терапевтичного відділення Самбірської центральної районної лікарні та описаш основні питання, які висвітлюються на лекціях для пацієнтів із цукровим діабетом.