ТИПИ КОНФЛІКТІВ ТА ЇХ ДИНАМІКА СЕРЕД УЧАСНИКІВ ПЕДАГОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ - Sharun, I. E.; Chorna, N. O.; Turuk, Y. V.; Turuk, M. P. (Медсестринство, 2015)
У статті наводиться аналіз та динаміка проблеми педагогічних конфліктів, передусім в системі «викладач-студент», «викладач-викладач».