ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ НАВЧАННЯ ПРИ ВИКЛАДАННІ ДИСЦИПЛІН ХІРУРГІЧНОГО ЦИКЛУ - Bulgakova, N. V.; Kravets, N. O. (Медсестринство, 2021)
У статті описано досвід викладання дисциплін хірургічного профілю у Костянтинівському медичному училищі для підготовки висококваліфікованого середнього медичного персоналу.