СЕСТРИНСЬКА СПРАВА, ЯК СКЛАДОВА ЧАСТИНА СИСТЕМИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я - Didenko, O. D. (Медсестринство, 2021)
У статті наведено обґрунтування сестринської справи як невід’ємної частини в системі охорони здоров’я.