ПРОБЛЕМИ СПІЛКУВАННЯ З ПАЦІЄНТАМИ, ЯКІ МАЮТЬ ВАДИ СЛУХУ - Kazyuta, S. V.; Avdeev, A. V. (Медсестринство, 2021)
У статті наведені основні проблеми спілкування з пацієнтами, які мають вади слуху, основні категорії вад слуху, етичні аспекти спілкування з подібними пацієнтами та приклади вирішення проблем спілкування.